Service en advies op maat
Bij het uitzoeken van uw gordijnen adviseren wij u graag over de diverse mogelijkheden. Wanneer u uw keuze heeft kunnen maken komen we bij u thuis gratis de ruimtes opmeten. Ook zorgen wij ervoor dat uw gordijnen op maat en naar uw wensen worden gemaakt, om vervolgens vakkundig door ons te worden geplaatst.
 Sinds heden zijn wij een erkend 5 sterren specialist. Daar zijn wij heel trots op. 
 

Onderstaande link is een kort intro filmpje.
https://vimeo.com/124503885

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!
Als erkend 5 - Sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

Goed advies.
Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met u. Wellicht komen we samen tot ideeën,  welke nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wens. Wij adviseren u graag en aarzel niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat u 10 keer bij ons aan klopt met vragen,  dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten.
geen probleem, wij maken tijd voor u!

Vakmanschap.
Door onze ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Er is altijd een oplossing. 

Kwaliteit. 
Wij willen graag achter al onze ervaringen kunnen staan. Dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig voor u te werken. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd.

Service. 
Bij ons is oouderwetse service nog heel normaal. Wij lopen graag wat harder voor u, mocht dat nodig zijn. Ook nadat de factuur is betaald staan we graag voor u klaar en lopen we nog net zo hard.

Garantie.
Als 5-Sterrenspecialist garanderen wij u service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens iets aan de hand zijn waardoor er iets niet geheel in orde is. Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, lossen we dit graag snel voor u op.


U kunt desgewenst onze erkenning controleren op:

www.vijfsterrenspecialist.nl

Tevens kunt u hier een klacht melden mocht u niet tevreden zijn.

aanbiedingen